![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok1_burned.jpg)
Krok 1
Wybierz sushi z karty, lub poproś obsługę o rekomendację.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok2_burned.jpg)
Krok 2
Oshibori to wilgotny ręczniczek służący do odświeżenia dłoni przed posiłkiem, skorzystaj z niego dopóki jest ciepły.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok4_burned.jpg)
Krok 3
Przed Tobą znajdują się pałeczki i miseczka na sos sojowy.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok51.jpg)
Krok 4
Rozdziel pałeczki zdecydowanym ruchem ręki, odkładaj je na specjalnie przygotowanej glinianej podpórce.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok6_burned.jpg)
Krok 5
Napełnij pustą miseczkę sosem sojowym.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok7_burned.jpg)
Krok 6
Otrzymasz imbir oraz wasabi. Imbir jest przekąską pomiędzy kawałkami sushi, służy do odświeżenia kubków smakowych, wasabi jest jedyną przyprawą japońskiej kuchni ostrym chrzanem stosowanym w celu podkreślenia głębi smaków.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok8_burned.jpg)
Krok 7
Otrzymane sushi delikatnie zanurzaj w sosie sojowym, jedz w całości bez rozdzielania na mniejsze porcje. Jeden kawałek to jeden kęs.
![](https://maguro.pl/wp-content/uploads/2014/09/krok9.jpg)
Krok 8
Zrelaksuj się i poczuj głębię smaków MAGURO SUSHI BAR.